Submenu

Retourneren of ruilen

Ben je niet tevreden over het aangekochte product of heb je de verkeerde maat besteld, dan mag je het artikel retourneren. Je hebt een bedenktijd van 14 dagen, deze gaat in op het moment dat je het product hebt ontvangen. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Wanneer het product beschadigd is, kan het niet worden geruild of geretourneerd. Dit geldt voor het bovenwerk alsook voor de loopzool. De producten dienen, indien mogelijk, in de originele verpakking te worden geretourneerd. Onderhoudsartikelen kunnen niet worden geretourneerd.
In de verzenddoos vind je een pakbon met op de achterkant een retourformulier met instructies en een adressticker. Zat er geen adressticker bij je bestelling?
Ons retouradres is Walplein 8, 5341 ED Oss. 

Stuur bij een retournering altijd het retourfomulier mee of in ieder geval je naam en het ordernummer. Retouren kunnen worden voorgemeld op info@claessensschoenen.nl .
Vanaf het moment dat je bij ons hebt aangegeven het product te willen retourneren, heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Het aankoopbedrag (incl. eventuele betaalde bezorgkosten) wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst/terugontvangst van het product op het bankrekeningnummer, opgegeven bij de bestelling, teruggestort. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Indien zich hierbij problemen voordoen krijg je hiervan via e-mail bericht. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening van de klant. Wij adviseren om producten altijd terug te sturen met track and trace. 

Wil je het product omruilen, omdat je de verkeerde maat hebt besteld? Neem dan eerst even contact met ons op, wij zullen de schoenen voor je reserveren. Dit kun je telefonisch doen of via info@claessensschoenen.nl. Bij een omruiling voor een andere maat mag je éénmaal gratis omruilen, je krijgt de retourverzendkosten teruggestort op je rekeningnummer (dit geldt niet voor artikelen die zijn afgeprijsd of met korting zijn gekocht). De verzending van je omruiling is natuurlijk gratis.